PR & оптимизация или он-лайн мениджмънт на кризата

Един от най- добрите начини да разпространиш добрата новина е интернет оптимизацията!

Въпреки че информацията пътува и без да сте онлайн напр. УНУ icon_smile-8-4 (от уста на уста)много по лесно ще се справите с кризата ,ако сте он –лайн!

Ето няколко причини да използвате интернет оптимизацията като анти-кризисна мярка за вашият бизнес!

1.Да бъдете откриваеми!

Интернет оптимизацията Ви помага да бъдете намерени като сте там,където вече има търсене !Установявайки таргет аудиториата на вашият бизнес вие ставате откриваеми за вашите клиенти.Това не означава просто рекламиране в фейсбук,въпреки че понякога и това върши работа.По скоро значи че сте търсени и откривани чрез Гугъл,като излизате на търсения свързани с вашият бизнес от вашите потенциални клиенти!

2.Да се говори за вас в интернет пространството!

Логично за всяко нещо се говори след като то бъде открито-направете така че други сайтове,блогъри туитър и фейсбук потребители да говорят за вас без дори да сте го искали от тях.Ако реагирате на кризата и вашата реакция провокира някакъв вид реакция в другите големи са шансовете това да бъде споменато в др.сайтове и социални акаунти!

3.Директна комуникация!

Сега можете да комуникирате директно с клиентите си- отговаряте на въпроси и предлагате решения!Да комуникирате директно с клиента е от голяма полза за бизнеса ви в ситуация на криза.

4.Двупосочна комуникация!

Двупосочната комуникация е също толкова важна колкото и директната-позволявайте и реагирайте на всеки отговор от интернет пространството,който получавате.Директната комуникация е толкова успешна колкото и позволите да бъде,като я направите двупосочна!

Познаването на изброените ползи е съществено за резултатите които може да очаквате и още повече утвърждава важността на интернет оптимизацията за Вас и вашия бизнес!