Taj mahal – почувствайте се част от Индия

Щом само споменете името Индия, в съзнанието ви започват да се промъкват мисли за мистични тайни места, за мрачни храмове, за опияняващи аромати, идващи от ароматни пръчици и разбира се за Taj mahal – храмът на любовта, един своеобразен мавзолей на чувствата. В София обаче taj mahal не е храм на любовта, а храмът на любовното изкуство, което вършат с езика и вашето обоняние, невероятните ястия, приготвени по оригинални индийски рецепти. Съвсем на място е да се нарече един от най-големите индийски ресторанти в България taj mahal, защото това е място, изпълнено с мистика. Самото приготвяне на индийската кухня е изкусен ритуал и истинско предизвикателство за всички сетива. Самите индийци обичат да казват, че готварското изкуство е дадено от боговете. Индийската кухня сама по себе си впечатлява с огромно разнообразие от стилове, които са характерни за различните части за страната.
В ресторанта Taj Mahal може да се насладите на истинска индийска кухня, на огромното богатство от вкусове и подправки, които няма да намерите на друго място, освен в индийските дебри. Подправките, които прибавени към подходящото ястие, започват една особена любовна връзка с езика. Веднъж посетили мястото, вие ще искате да се върнете отново.
Мястото е подходящо за всякакъв вид събиране и чествания. Ако търсите подходящо романтично място, на което да изживеете най-прекрасната си среща с любим човек, то именно ресторантът Taj Mahal е вашето място, с приглушената светлина, с етно и индиийската музика, която сякаш ви прехвърля в древни времена, с целият изглед на интериора, който ви пленява. За събиране с приятели също е много подходящо, заради големите менюта, подходящи за няколко души, с пикантните ястия, подходящи за най-смелите. Подходящо и за детски и частни партита, както и такива с официално облекло, за новогодишно събиране или коктейли. А благодарение на ВИП залата, може да се съберете с бизнес партньори например да гледате най-новата футболна среща, която може да е ключът към вашата нова сделка. И всичко това гарнирано с невероятно бързо и коректно обслужване. Taj mahal предлага на своите клиенти също така и постоянен и безплатен безжичен интернет, тераса, която работи през целия пролетно-летен сезон, два етажа на заведението, които са оборудвани като типично индийски ресторант, Вип зала, живи цветя, придаващи още по-голяма екзотичност, закачалки, телевизор и климатик за горещите летни дни или студените зимни вечери.