Бързо и евтино преобразяване за специален случай

Най-лесно е, когато една жена има възможност да сложим тоалет, подбран специално за случая, примерно закупен от магазин за дрехи онлайн. За жалост една работещата жена невинаги има свободно време да се прибере, за да се преоблече, след работа. Ако и вие попаднете в такава ситуация, може да използвате малките големи женски трикове, които могат да ни направят неузнаваеми. Ето някои от тях:

  • Прибавете ефектно бижу към деловия си костюм, за да придобиете шикозен вид. По-ефектни са накити с по-големи размери, изработени от сребро, злато или друг метал украсени с камъни.
  • Друг аксесоар, който ще разнообрази ежедневните ви дрехи е коженият колан. За предпочитане  по-широк модел с декоративни елементи. Пристегнете талията с него над сакото, ризата или роклята. Коланът ще играе и ролята на цветен акцент, ако го изберете в тон, различен от този на дрехите ви.
  • По-смелите дами могат да приберат косата си назад на опашка и да поставят на главата си дамския вариант на мъжка филцова шапка. Раираното кепе ще обогати тонално едноцветния тоалет и ще му придаде закачлив вид.
  • Кашмирения шал, наметнат на раменете, или коприненото фишу около врата ще освежат и най-семплата блуза. Можете да завържете шала си и по нетрадиционен начин–например на възел като при вратовръзките.
  • Ако смените обикновения чорапогащник с фигурални чорапи, а ниските всекидневни обувки с официални на висок ток, със сигурност ще се почувствате още по-женствени.

Article Source