Диета за красива фигура и сексуалност

В тази статия, ние ще пишем за полезни продукти, които не само ще регулират обмяната на веществата, оформят фигурата, но също ще действат като афродизиаци. При използване в ежедневното хранене, можете да направите една необичайна сексуална диета, която ще ви помогне да се отървете от излишни килограми, увеличавате капацитета на енергия и сексапил.

Мед – първият от продуктите, който говори за залог а на „сладък живот“. Високото съдържание на бор в него,  увеличава  нивото на тестостерона в кръвта и помага да се израсходва такъв  хормон като естроген. Медът увеличава сексуалното желание и получаването на по-силен оргазъм както при мъжете, така  и при жените. Така че не забравяйте да едете преди „това“ по една лъжичка мед. А за отслабването,  медът  е перфектен заместител на захар.

Реклама почти всеки ден ни разказа за това колко е лош холестерола. От едната страна, това е вярно. От друга страна,  именно холестерола е основата за възпроизвеждане на тялото ни на половите хормони. Освен това, ниското съдържание на холестерол води до загуба на сексуален апетит. За да не се случи това, изберете за правилното хранене  студено пресовани растителни масла и да не забравяме и за продукти, които са богати на растителни мазнини – семена и ядки.

Още в детството всички чухме за ползата от овесена каша. Овесените мюсли са отлична диетична закуска. Друго което е констатирано, че овесена каша, не е само за презареждане на тялото с необходимата енергия, но също така драстично увеличава либидото. Бульон от овесено брашно и овесена каша по три или четири пъти седмично – са източници на сила и бодрост, които позволяват изхвърлянето на излишни килограми и едновременно с това увеличават съдържанието  на хормона тестостерон в кръвта.

Днес, морските дарове са от голямо предпочитане.  Те са хранителни, добре се приемат от организма и съдействат при ускоряването на метаболитните процеси. Стридите подобряват мъжката потенция. Това се дължи на високото съдържание на минерали (особено на желязо и цинк) в тях. В продължение на векове се считат за най-силният афродизиак. Но жената, за активен сексуален живот и  добра форма на тялото, има нужда от йод, който се съдържа в много морски водорасли. Не забравяйте да ги добавите към менюто си.

HTML Version:

Text Version:

Диета за красива фигура и сексуалност

Article Url: