Дизайн на офис-мебели

Дизайн на домашни и офис мебели е сфера, която дава широко поле на изява за млади таланти с неограничено въображение и хъс да създават нестандартни модели. Много хора избират да се развиват професионално именно в тази посока и го избират като своя професия – стават мебелни дизайнери. Независимо от пренасищането на пазара в последно време на мебели с неустановен произход и такива с ниско качество, все още могат да се намерят евтини и качествени мебелли. Те трябва да са практични и удобни, а цветовата гама е според желанията на клиента.

Интериорното оформление на дома изисква внимателен подбор на мебелите според предназначението на стаята и функциалността им. От съществена важност е и разположението и комбинирането им в жилищното пространство. Мебелите могат да бъдат в старинен стил или избрани в най новите модни тенденции. Ако пък цената е водеща на пазара могат да се намерят и български производители, които предлагат мебели на изгодни цени и с добро качество, а можете да поръчате и мебел по поръчка.

Няма смисъл също така да пъните джобовете на прекупвачите-посредници – магазините за офис мебел, те просто си взимат комисионната от 20% без особено да им пука. Затова винаги е по-добре да се носочим към производител, най-добре утвърден, с умерени цени и задължително близо до вас – в противен случай покупката се обезсмисля. Ако живеете в София това е Мартина Стил и техния сайт за мебели.

Списък с други статии за мебели.