За ниското качество на политическия материал

Това, че България ,от десетилетия е управлявана от калпави политици е известно на всички. Ето и резултатите – срината икономика, обезличени институции, унищожна природа, медицина, култура, спорт, които „слизат” все по – надолу, милиони съсипани човешки съдби, млади хора, които нямят ценности и идеали и т.н. и т.н….
Кошмарът обаче не свършва до тук. Вместо с годините да трупаме опит и да поставяме в управлението на страната истински лидери, ние се „радваме” на все по – абсурдни, смехотворни и гротескни лица в българската политика, като Волен Сидеров и Бойко Борисов например. За да не бъда съвсем голословен, нека си припомним някои от кандидат – политическите „бисери” на Борисов.

УЧРЕДИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА „ГЕРБ” В НДК „ Много моля моите предложения да не се обсъждат!”

„ Само аз имам право да разговарям с президента Първанов!”

ИЗЯВЛЕНИЯ В МЕДИИТЕ „ Вчера сабалем четох у вестниците …” „ Кога утрепаха дедо след 9-ти …” „ Желая на всички весела Коледа, Весела Лечева и всички останали! „

„ По време на Възродителния процес бехме командировани в провинцията и понеже ни предстоеше състезание в Лондон непрекъснато тренирахме, а хората там по цел ден седеха и ни гледаха, как се ритаме по задниците”

ИЗ КНИГАТА НА КЕВОРКЯН „КЕВОРК ПРОГОВАРЯ” Един “олигарх” мърмори пред Бойко, че Симеон е взел прекалено много имоти.

“Той е цар, а ти си свинар – казва Бойко – Едно мъдо да искаш да махнеш на коча, трябва да питаш ветеринарния доктор…”

НА СРЕЩА С БЪЛГАРСКИ ЕМИГРАНТИ В САЩ
Според Борисов, най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. „Каква е основата на населението в момента – 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: „Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо – ехей какъв хубав беше…“ Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие – милион и половина, дето избегахте… Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: „На тебе разчитаме“. Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз“.

“АФЕРА.БГ„ ЗА ЧАЛГАТА В ПОЛИТИКАТА Още в първите дни на своята политическа слава и последвалите десетки интервюта Бойко си призна, че любимата му песен е емблематичния хит „Батальонът се строява“, изпълнен в средата на 90-те години от дует „Южен вятър“. Парчето е безспорния химн на всички служещи в системата на МВР и до ден днешен. Преди месеци въпросната песен се появи в нова версия, изпълнена отново от чалга дуета „Южен вятър“. Никога лидерът на ГЕРБ не е крил, че това е парчето, с което е закърмен.

Никому неизвестният оркестър „Миш-маш“ се осмели да пусне уникален кючек посветен на тогавашния главен секретар на МВР. Основният мотив във песента се повтаря няколко пъти и гласи: „Бате Бойко е герой, млади п…и шиба той…“. Поради силно нецензурния текст спестяваме останалата част.

В цивилизования свят, към който се стремим, за един подобен гаф политици си отиват и никога повече не се завръщат на политическата сцена. В България – колкото повече се проваляш, толкова по – популярен ставаш. Аз не знам, до каква степен трябва да е „слънчасал” един човек за да си въобразява, че лица като Борисов и компания могат да управляват България. Според мен бившия член на БКП е смeхотворно копие на Тодор Живков. И за да не бъда упрекнат в лично и тенденциозно отношение, ще ви цитирам думи на не безизвестния Младен Михалев – Маджо, публикувани през април, миналата година в сайта „Афера.бг” “Бойко го знам наизуст, имам пряко участие в това да стигне дотук. Като виждам обаче какви каши забъркаха с Маргините и генералите му, не съм сигурен дали може да се разчита на него като на бъдещ премиер. Все повече се замислям дали окончателно да не напусна България. Въпреки че имам достатъчно дискове и ако аз ги размахам, жална им майка и на минали, и на бъдещи премиери”.

Аз нямям коментар, а вие…?

Article Source

rating_off-3-2rating_off-3-2rating_off-3-2rating_off-3-2rating_off-3-2 (Няма гласове)
loading-5-2 Loading …

RSS feed © 2013 Статиите.ком
Powered by WordPress · Using Article Directory plugin · Theme by Dimox