За първи път в България – Electron.bg приема обратно неподходящи подаръци тази година!

koledni_promocii_na_tehnika_news-2

Тази година Electron.bg ще предостави на клиентите за първи път в България, възможност закупен от www.electron.bg подарък до 30.12.2009г. да бъде върнат или сменен до 20.01.2010г. Единственното условие е опаковката на продуктът или продуктите да не са отваряни и да не са ползвани. Продуктите трябва да бъдат върнати с всички придружаващи ги документи, доказавщи покупка от www.electron.bg както и гаранционни карти и др. когато има такива. Връщането става за сметка на клиента. Възстановяването на сумата за покупката се извършва на банкова сметка, посочена от клиента.

Ние в Electron.bg бихме желали Вашите Коледни и Новогодишни празници да са по-щастливи и по-весели от кагато и да било. Ние ще се постараем всички Ваши заявки за адреси от Зона 0 и Зона 1 направени до 21.12.2009 и за адреси от Зона 2 направени до 18.12.2009 да бъдат доставени най-късно за деня на Бъдни Вечер, 24.12.2009г.

Поради високата динамика на пазара през декември е възможно изчерпване на определени продукти в Electron.bg. Препоръчваме на всички клиенти решили да закупят подаръците си от www.electron.bg да направят своите заявки до 15.12.2009г.

Коледните промоции на Electron.bg можете да видите от [ТУК].