Зимна почивка или почивка за активни хора

Все повече хора предпочитат активна зимна почивка пред мързелива почивка на горещия плаж. Разбира се почивката през зимата върви ръка за ръка със зимния спорт и се съпровожда не само белоснежен сняг и ослепително слънце, но и с голям риск, а също и с огромно изхвърляне на адреналин. А на любителите, които след почивка обичат да се хвалят с бронзов тен, всеки зимен курорт може да го обещае на 100%.

Най-популярния и традиционен вид сред зимните видове почивки са планинските ски. Почти всяка държава може да ви предложи поне едно планинско трасе. Но не трябва да забравяме, че планинските ски са спорт, който често води до травми.Има планински спорт, който съчетава  парашутен спорт и ски, но без парашут.

Сноуборд, това е пързаляне на снежна дъска. Тази дъска е много ергономичен транспортен вид. Когато сме на зимна почивка трябва да не забравяме да се попързаляме и на шейна.

Зимните курорти предлагат огромно разнообразие на развлечения, които са много полезни за здравето, затова хората предпочитат зимната  почивка пред лятната.

HTML Version:

Text Version:

Зимна почивка или почивка за активни хора

Article Url: