Как можем да печелим надомно от интернет реални пари

Ако търсите начин да започнете собствен бизнес без да имате собствен продукт или услуга тогава уместно би било да се насочите към афилиейт маркетинга . Трябва ви само интернет и свободно време. Този е най- подходящият начин, защото при афилиейт маркетинга ви се предоставя от производител стока или услуга, който да рекламирате и да генерирате доста добри допълнителни доходи.

Едно важно условие за започване на бърз и успешен бизнес с афилиейт маркетинг е да имате собствен уебсайт, чрез който да популяризирате вашата дейност. Разбира се колкото по- популярен стане вашия сайт, толкова повече трафик ще привлича и толкова повече сътрудници ще набирате.

Какк да изберем подходяща афилиейтна програма?

За  са си отговорите на този въпрос ще трябва да си отговорите преди това на няколко други.

Този продукт, който предлагата дали би бил полезен на вас и на хората?

Има ли компанията добра репутация?

Има ли компанията вече история за афилиейтната програма?

Каква форма на плащане използва компанията?

Колко често плаща на своите членове?

Ако отговорите на тези въпроси са положителни значи сте направили правилния избор.

На какъв принцип работят афилиейтните програми.

Компанията предлага продукт или услуга срещу заплащане. Вие промотирате този продукт или услуга и получавате комисионна в размер на %. Тези афилиейтни програми са базирани на пирамидална структура. Това ще рече че получавате % както от тези, които са непосредствено на 1-во ниво под вас, така и от тези, които са на 2-ро, 3-то и т.н. Така с времето се изгражда една постоянно разрастваща се мрежа, която ви носи постоянни и увеличаващи се месечни доходи.

За всеки ли е афилейтния маркетинг?

Разбира се, че е за всеки. Няма възрастови ограничения, капиталовложенията са минимални или никакви в зависимост от компанията.

Но имайте предвид, че се изисква полагане на постоянен труд и много желание и сериозност в начинанието. За сметка на това обаче вие си осигурявате едни постоянни допълнителни доходи занапред.

На всички решили да се включат в този бизнес им пожелавам успех и ги поздравявам за правилното решение.

В заключение бих ви предложила една конкретна афилиейтна програма, която покрива всички критерии за отлична такава. Тя предлага на своите членове всичко от което ще имат нужда, за да започнат един успешен бизнес в интернет. С тази програма са заети хиляди хора по света , осигуряващи си един стабилен допълнителен доход.

За повече информация посететте:  http://sites.google.com/site/istinskipariotinternet/

или пишете на : [email protected]

Биляна Илчева

HTML Version:

Text Version:

Как можем да печелим надомно от интернет реални пари

Article Url: