Качване на снимки в интернет

Напоследък интернет се развива с невероятно бърза скорост. Потребителите на интернет все повече започват да се нуждаят от социални мрежи, сайтове за запознанства, чатове, форуми и други сайтове които свързват хората един с друг. Това неизбежно води до нуждата за споделяне на снимки , смешни картинки, аватари, и други изображения между потребителите на тези сайтове.

Затова в интернет се появяват и услугите „хостинг на снимки“, които улесняват потребителите в споделянето на изображения. Но, понеже се оказа доста печеливш бизнес в интернет пространството се появиха и много знайни и незнайни сайтове, предлагащи некачествени услуги.

Хостингът на тези сайтове не е много стабилен, и така потребителите не можеха да имат пълен достъп до своите картинки . Големите сайтове пък които от своя страна успяха да предоставят качествен хостинг и бърз трансфер станаха комерсиални, тоест, започнаха да искат пари за по-голям размер на файловете, или пък да слагат на индекса си не толкова приятни реклами (или иначе казано сложиха гадни попъп-и icon_smile-12 ).

Но бизнесът отново се промени – нарастна конкуренцията и се появиха нови, но качествени и стабилни сайтове които безплатно могат да ви предоставят добра и качествена услуга – това което ви остава е да изберете сайт, на който можете да се доверите за важната задача да пази снимките ви онлайн.

HTML Version:

Text Version:

Качване на снимки в интернет

Article Url: