Комфортно косене с косачки VIKING

Много полезни при поддръжка на по – малки тревни площи са косачките от новата серия 3. Те са леки и компактни косачки, с отлична маневреност и могат да косят трева в много тесни участъци, а благодарение на електромоторите, с които са оборудвани, винаги работят тихо и без отделяне на отработени газове. Допълнителен комфорт предлагат моделите с акумулаторна батерия, тъй като те могат да се движат напълно свободно по тревната площ, независимо от контакт и захранващ кабел.

Компактните електрически косачки от серия 4 убеждават с надеждност, лесно управление и обслужване и много добро съотношение между цена и качество. Те са подходящи за поддръжка на малки и средно големи тревни площи. Лесните за стартиране двигатели, лесният за почистване пластмасов корпус, както и удобната настройка на височината на косене улесняват окосяването на тревните площи, за да можете да се радвате дълго на поддържаната си тревна площ.

Перфектно поддържана тревна площ, постигната удобно и без усилие – това е възможно с помощта на бензинови косачки от серия 5. Гарантират го мощните електрически и бензинови двигатели, лесното им обслужване и стабилното, леко полимерно шаси. При моделите от серия 5 комфортът стои на първо място: осигуряват го ергономичните елементи за управление и обслужване, регулируемата ръкохватка, а при много модели от тази серия и колесният механизъм, който чувствително ускорява работата на тревни площи до 1200 м2. За поддръжка на тревни площи, способна да удовлетвори и най – високите изисквания – с тази цел инжинерите на VIKING разработиха косачките от серия 6. Те убеждават в превъзходство си по шест решаващи критерия: мощност, функционалност, ергономичност, дълъг живот, комфорт и дизайн. Косачките от серия 6 стартират мощно, косят ефективно и са много удобни за управление и обслужване.

Косачките от серия 7 са подходящите, надежни партньори, когато става въпрос за професионална поддръжка на тревни площи. Стабилната конструкция, мощният двигател и високата степен на функционалност и ергономичност са характеристиките, с които се открояват тези уреди. Затова тези косачки винаги работят ефективно: например при поддръжка на тревни площи в обществени гредини, паркове, басейни и центрове за забавление, на игрища или покрай пътни артерии.