Крем от синя актиния

КРЕМЪТ ОТ СИНЯ АКТИНИЯ е направен от цветето актиния. Актинията расте в севереното полукълбо на Земята. От него са познато над 100 вида. Това цвете е познато в западните части на Турция като „лале маниса”, което се отглежда само през пролетта.

ЗАЩО КРЕМЪТ ОТ СИНЯ АКТИНИЯ НА ГУТТО?
GUTTO Blue Anemone е крем, съставен от наистина силен и интензивен антиоксидант с ботокс ефект. GUTTO Blue Anemone възстановява кожата и забавя процесите на стареене след 12 седмична редовна употреба като премахва вече съществуващите белези на стареенето. С редовна употреба старите клетки ще бъдат заменени от нови и свежи такива. GUTTO Blue Anemone е крем, който доставя овлажняването, от което кожата се нуждае с мигновен ефект след употребата му. Той капсулира влага между слоевете на епидермиса и дава усещането за овлажнена кожа за дълго време. Продуктите от сериите на GUTTO не съдържат оцветяване по химичен път или изкуствени аромати. Естественият аромат на нашите продукти е резултат от употребата на натурални ароматни растения и плодови есенции. GUTTO продуктите са микробиологично тествани и одобрени след всеки един процес от производството им. Рискът от алергии е изцяло елиминиран със стриктни тестове. GUTTO Blue Anemone Cream със своята невероятна формула съдържа активни субстанти за продукт, който се грижи за кожата.

Забележка: Този продукт против стареенето на кожата подпомага премахването на лошите влияния на слънцето, помага за заличаването на бръчките и уврежданията на повърхността на лицето с годините, помага за поддържане на един здравословен и младежки външен вид.

УПОТРЕБА Почистете кожата най-напред и отворете порите на кожата като използвате тоник. Нанесете и втрийте малко количество от крема с движения отдолу нагоре; не се препоръчва да излагате кожата си на слънчева светлина след употребата на GUTTO Blue Anemone Cream. Препоръчително е да го използвате като нощен крем, така ще имате по-добри резултати. За да има благоприятен ефект поне 28 дни е добре да се употребява редовно. Формулата му е основно за използване за под около очния контур. При употребата му той прониква под тънкия слой под окото и се смесва в сълза. Възможно е да получите сърбеж или замъгляване.

www.kremove.com