Малки съвети за голяма любов – избери подходящия цвят спално бельо за твоята спалня!

Събуждали ли сте се сутрин с желание да се скриете под чаршафите и цял ден да останете там, защото небето навън е мрачно и сиво, сигурни сме, че да.Това е съвсем нормално  – науката отдавна е доказала, че цветовете имат влияние върху настроението и психиката на човека.Не само е доказано, но е и изучено съвсем успешно, как влиянието на цветовете да се прилага в области като медицината и психологията.

Замисляли ли сте се, че дори и интериора във вашия дом  може да е причина за лошото или доброто ви настроение.

Голяма част от времето си човек прекарва в спалнята, така че преди да си купите ново спално бельо, ви съветваме да прочетете нашите малки съвети за любов и хармония във вашата спалня:

–    Ако сте от жените, които искат скоро да имат дете, е необходимо да си набавите светло син спален комплект, хубаво е да има и малко червеничко.Не е задължително чаршафите за са сини, може и пердетата, като постовите, например, червена панделка.

–   Ако сте от срамежливите и се страхувате от експерименти в леглото е хубаво да закупите спално бельо с изумруден цвят, който спомага за по-добра фантазия.

–   Ако сте от сексуално възбудимите и склонни към изневяра хора е необходимо в спалнята или в десена на вашия чаршаф да има поне два нюанса на зелено.

–  Ако връзката ви е отслабнала емоционално,  ще помогне спален комплект с меден цвят.

–  Ако пък търсите романтика и одухотвореност, купете си виолетово спално бельо.

–  Ако единият или двамата партньори извършват тежък физически труд зеленото спално бельо ще им помогне да разпуснат най-добре.

Приятно пазаруване на www.bubamara-bg.com

HTML Version:

Text Version:

Малки съвети за голяма любов – избери подходящия цвят спално бельо за твоята спалня!

Article Url: