Най-накрая – идеалната Нова Година!

Не знам дали и при Вас е така, но на мене ми става все по трудно да намирам места за прекарване на Новата Година. Аз съм в онази категория позастаряващи младежи, които все се надяват да получат вдъхновение за голям купон както в добрите стари времена, но обикновено се оказват с глутница приятелски семейства на дълга маса и си лягат в 12:30 на първи. Така де от година на година купона около 31 деградираше жестоко и тъкмо когато се бях отчаял, че съм се превърнал в чичко на 30 години нещата се промениха.

Наши семейни приятели се ангажираха с организацията на празненството за Нова Година и се бяхме разбрали само за бюджет(до тук нищо ненормално аз бях морално подготвен за поредната дълга маса в някоя булгаверна във Варна).  Оказа се, че ще празнуваме в ресторанта на  хотел Голдън Тюлип (бившия Бизнес Хотел Варна). Ами ок, казах си хапка пийка и кой от къде е към 12:30 на първи, няма да учудим никого. Интересното е обаче , че аз останах най-учудения и от прекарването и от атмосферата. Оказа се, че голяма част от резервиралите бяха в нашия възрастов диапазон (30 – 40 г.) и бяха дошли с ясното намерение да си изкарат добре. Малко след като влязохме в ресторанта вече имаше танцуващи двойки. Между временно храната идваше и идваше. Поръчахме си една бутилка водка защото салатите се оказаха твърде големи за ракията и се почна една сериозна веселба. Купона се премести на дансинга, който беше учудващо голям и побираше кажи речи всички гости без проблем. По някое време сервираха основните и програмата започна. В същото време вече компаниите сериозна се бяха размесили, всеки имаше познати или приятели на съседни маси и всички си ходеха на гости за по едно на здраве.

Така посрещнах 2010 година в приятна атмосфера и готина компания. След като видяхме зарята и ударихме първото дунавско забелязах, че част от гостите почват да се изнизват. Проучих въпроса и се оказа, че имало и второ парти в хотела в Нощният Бар. Управителката любезно ни увери, че няма да има допълнителна такса вход щом така или иначе сме гости на ресторанта. Е ние това и чакахме събрахме все още силната агитка от дансинга и всички се преместихме в нощният бар на хотела. Не можех да повярвам, че съм на ресторант и после на дискотека на Нова Година. Реших, че жена ми ще ме убие, но после се сетих, че и тя е с мен и се забавлява не по – малко.

Празненството завърши към  5 сутринта и това наистина беше най-добрата Нова Година за последните няколко. Дано и до година да има опция за празнуване в Нощният Бар на Голдън Тюлип – тогава може да се опитаме да прекараме Новата Година в дискотека J .

Това е ако някой е изкарал по добре да пише, че вече събирам идеи за догодина.

HTML Version:

Text Version:

Най-накрая – идеалната Нова Година!

Article Url: