Най-специалният подарък за Св. Валентин

Наближава един от най-романтичните празници Св. Валентин – определено не традиционен български празник, но все по-тачен у нас, особено от младите двойки. С наближаването на празника, жените трескаво очакват с какво ще ги изненада партньора, а мъжете си блъскат главите как по най-добрия начин да покажат на половинката си своята любов и отдаденост. Има хиляди възможности, с които можем да накараме партньора си да се почувства специален. Често обаче, традиционните скъпи подаръци или романтични вечери биват забравяни твърде бързо. Ето защо добра идея е да подарим не вещ, а изживяване. Каква по-добра възможност да прекараме незабравим романтичен празник от пътуването – нещо, което ще помним дълго, и ни дава онова, от което наистина се нуждаем – време прекарано заедно, далеч от всички проблеми на деня, и разбира се, незабравими спомени.

С ясната представа, че понятието „романтично пътуване“ е доста субективно, онлайн туристическа агенция eSKY.bg предлага три дестинации, които са считани за едни от най-подходящите за тази цел, и до които можем да летим евтино.

Никой друг град не предизвиква толкова силна асоциация с романтика, както градът на светлините Париж. Сам по себе си той предлага идеалната атмосфера както за създаване на нова връзка, така и за разпалване на поизстинали чувства. Коя жена би забравила една гореща целувка на върха на айфеловата кула, кафе на Шанз-Елизе или вкуса на опияняващо червено вино в приказна френска нощ.

Безспорно най-романтичният град в Италия е Венеция. С великолепните си дворци, зашеметяваща архитектура и невероятна история, там сякаш се пренасяш в друг свят. Разходка с годнола по Канале Гранде е едно от нещата, които вашата половинка няма да забрави никога.

Още един от впечатляващите европейски градове, символ на красота и романтика, е Виена. Със забележителната си архитектура, множество исторически и културни забележителности и спокойната си атмосфера, австрийската столица е изключително подходящо място, за няколко романтични дни с половинката. Още повече, че през зимния сезон Виена е една истинска вълшебна приказка.

За щастие евтини самолетни билети до тези дестинации, както и изгодни хотели, не липсват. Остава само да се заредим с малка доза вдъхновение и увереност, че точно нашият партньор заслужава най-специалния подарък за Св. Валентин.

Article Source

rating_off-3-8rating_off-3-8rating_off-3-8rating_off-3-8rating_off-3-8 (Няма гласове)
loading-3-8 Loading …
Тази статия е разглеждана 20 пъти.

RSS feed © 2012 Статиите.ком
Powered by WordPress · Using Article Directory plugin · Theme by Dimox