Печелете с Aromatizator.com

d9c79c878aec09ff-2

Партньорската програма Ароматизатор.ком поставя партньорите на първо място!

Ароматизатор.ком (един бързо развиващият се онлайн магазин, който не отстъпва по нищо на своите конкуренти) започва нова партньорска програма, чрез която всеки собственик на качествен уеб сайт, блог или форум може да спечели от рекламиране продуктите на сайта. Тя Ви предлага точно това, от което се нуждаете – хубав продукт и добра комисионна.

Можете напълно безплатно да се включите в програмата ни и да започнете с вашите продажби веднага. Много хора вече го направиха и правят пари от своите уеб сайтове, чрез промотиране на нашите парфюми. Можете да направите своята регистрация на следният адрес за партньори.

След регистрацията , вие разполагате с удобен и улеснен контролен панел, от коjто ще можете да следите своите продажби. Достъпът до контрол панелa е 24 часов, 7 дни в седмицата, получавате реална статистика за това което сте продали. След вход във вашият профил, получавате уникален афилейт линк + атрактивни банери, които ще привличат вашите посетители. За всяка отчетена от Вас продажба, Вие получавате 5 лв. В общи линии условията на партньоркста програма не се различават особено с тези на другите онлайн магазини.

Мнималната сума на изплащане е 50 лв., а самото плащане се извършва всеки месец – до десето число.
Изплащанията се извършват чрез Paypal, ePay.

Поздрави екипът на Ароматизатор.ком

HTML Version:

Text Version:

Печелете с Aromatizator.com

Article Url: