Помощ при грижите за вашето дете чрез една камера и Интернет

В днешния забързан начин на живот понякога ни се налага да оставяме нашите деца на грижите на бавачки на които се обаждаме поне по 2 пъти за да разберем дали всичко е наред.

Ние от Ритейл Секюрити ви представяме една IP видеокамера произведена от VIVOTEK с помоща на която ще можете да наблюдавате вашето дето от всяка точна на света през мобилния си телефон или чрез Интернет и PC.

Работата с камерата е изключително лесно и удобно , като интегрирането и във вашата домашна компютърна мрежа е прекалено лесно. Необходино е само да я свържете с вашия персонален компютър или рутер.

Камерата се поставя на подходящо място и се насочва към мястото което искате да наблюдавата. Посредством функцията за въртене нагоре/надолу и на ляво/ дясно лесно можете да обхванете цялото помощение. Функцията за автоматично патрулиране в зададена област ви улеснява още повече.

Камерата е снабдена и с микрофон , което я прави един незаменим помощник когато отсъствате от дома.

Пълните характеристики на камерата:

Мрежова камера Vivotek PT7135 с Pan/Tilt – 1/4” Color CMOS, 420TVL, 1Lux, Board lens,
Мрежова камера Pan/Tilt Vivotek PT7135 – 1/4” Color CMOS, 420TVL, 1Lux, Board lens, Live Video and Audio via 2.5G/3G Mobile, MPEG4, 30 кадъра видео VGA resolution. Идеално решение за наблюдение на верига от обекти на територията на страната и чужбина, до 16 камери на VIVOTEK могат да се наблюдават и контролират с безплатния софтуер ST3402 от комплекта. Картината и звукът могат да се наблюдават и с мобилен телефон с 3G функции на местата, където има такава мрежа. Камерата може да бъде управлявана по Internet, има режим на патрулиране ( сама обхожда зоната на наблюдение по зададен маршрут ), детекция на движение и поддържа до 64 Preset Points ( позиции, които определят маршрута ).

Вижте моделите за видеонаблюдение

HTML Version:

Text Version:

Помощ при грижите за вашето дете чрез една камера и Интернет

Article Url: