Правилни грижи за красотата

Красотата изисква много грижи, освен чрез ползването на козметика и с поддържането на правилен начин на живот. Има няколко неща, които съ сигурност  НЕ трябва да правим:

Като начало, не е добре да пренебрегваме здравословното хранене – добре е количеството на храната да бъде разпределено в по-малки порции, на няколко пъти през деня. В менюто трябва да се включват пресни плодове и зеленчуци – те действат добре на храносмилането и поддържат баланса в тялото – така ще придобием здравословен цвят на лицето и ще нормализираме обмяната на веществата, което се отразява добре на кожата. Но най-важното е да се откажем от бързата храна.

В офиса, вкъщи, в магазините… прекарваме много от времето си на закрито, но ако искате красива кожа, ви трябва въздух. Опитвайте се да се разхождате по 30 мин. на ден, за да може кожата ви да диша, което ще се отрази добре и на тонуса ви! Ако през деня не ви остава време, още по-добре – разходка нощем ще освежи кожата ви и ще ви помогне да спите спокойно!

Важно е да не се отказвате от 8-часовия сън – така ще се чувставе свежи и отпочинали, но също така ще се избавите от тъмните кръгове и сенките под очите, както и от сивкавия отенък на лицето.

HTML Version:

Text Version:

Правилни грижи за красотата

Article Url: