Сложете край на замъглените огледала

След един душ или вана, даже и най-голямата красавица не може да се огледа в огледалото. А това никак не е приятно. Замъглените от ситни капчици огледала са проблем номер едно в повечето бани.

Ние не разбираме наистина как досега сте търпели да се гледате в покритото със ситни капчици огледало. Но знаем със сигурност, че употребата на хавлия, а дори и на сешоар не помагат кой знае колко много за едно ясно огледало.Вие искате да се виждате добре?
Пуснете слънцето да влезе във Вашата баня! За една идеална яснота, дори и след дълъг душ или вана, ние Ви препоръчваме ILO.Ще се убедите колко бързо ILO ще Ви отърве от “мъглата”.

ILO прави Вашата баня много по-приятна. Чудесната система, състояща се от един гладък и тънък самозалепващ се филм, поддържа винаги една температура на огледалото, която е по-висока от тази на въздуха в банята. По този начин появата на капчици по повърхността на огледалото е невъзможна. Със ILO Ви пожелаваме дълги години комфорт във Вашата баня. Монтаж на противозамъгляващия филм за огледала ILO Франция 1.Поставяне на филма върху огледалото : * Почистете обратната страна на огледалото в банята с напоен със спирт памук и го оставете да изсъхне. * “Центрирайте” филма ILO като към гърба на огледалото обърнете тази част на филма, която е покрита с предпазния слой хартия, която после се отлепя и хвърля. * Фиксирайте (залепете) два ъгъла на филма ILO върху огледалото както е показано на фиг. А * На обратната страна разлепете “предпазния слой” и го дърпайте (в обратна посока) между филма и “гърба” на огледалото (фиг. Б) * Натиснете и залепете тези два края на филма върху огледалото (фиг. В)

* Изтеглете бавно “предпазния слой” и притискайте силно (но внимателно, за да не счупите огледалото), с цел да не останат въздушни мехури.

2. Свързване към електрическата мрежа (към ключа на лампата) * Захранващия кабел на филма се свързва от правоспособен ел. техник. Свързването се прави така, че с включване на лампата (над огледалото) се включва и нагряващия филм. * Противозамъгляващия филм ILO притежава необходимите качества, за да бъде монтиран във влажни помещения в банята например. Огледалото трябва да бъде монтирано на не по-малко от 60см. от ваната (или коритото на душа), защото този, който се къпе да не може да го докосва. * Филма не трябва да се пречупва, пробива или надрасква с остри предмети ножица, нож, отверка или др. * В случай на прекъсване (по невнимание) на кабела той не може да бъде нито ремонтиран, нито сменен. Целият нагряващ филм ILO трябва да бъде сменен.

ILO TEHNOLOGY в никакъв случай не носи отговорност за повреди вследствие от неправилна експлоатация или проявена небрежност.

www.extrazabania.com

HTML Version:

Text Version:

Сложете край на замъглените огледала

Article Url: