Тренажор на Фролов – ноу-хао в областа на нетрадиционната медицина.

В последно време се интересувам от всичко относно тренажора на Фролов ТДИ-01. Работата е там, че майка ми е болна от диабет. Тя боледува вече от 3 години, но диагнозата беше поставена след месец и половина безрезултатно лежане в болница във връзка с лечение на възпален мазол на крака. Когато най-накрая „се сетиха“ да вземат анализ на кръвната захар, се оказаха над 13 единици. За съжаление, вече беше късно. Наложи се ампутация…

Ето така лекуват у нас.

Ще попитате: „Какво общо с това има тренажора на Фролов?“

След ампутацията заради диабета майка ми си купи тренажора и след като започна да диша с него постепенно нивото на кръвната й захар намаля до 4,9!

Когато в тази връзка се обърнах към лекаря-ендокринолог, показвайки последния анализ, тя каза: „Не вярвам. Или са объркали анализа, или майка Ви се храни само с плодове и зеленчуци“.

Наложи се да повторим анализа – отново 4,9!!! Но вече не задавам допълнителни въпроси и не отвличам вниманието на лекарката за „дреболии“…

Писмо до Фролов от гр. Новосибирск, Русия

Това е една от многобройните истории, които звучат невероятно. Хиляди хора са продължили живота си, благодарение на Тренажора на Фролов. Това откритие се сравнява с цивилизационните изобретения, като откриването на огъня, колелото, писмеността, радиото, телевизията, Интернет и др.

Дихателният тренажор ТДИ-01 Феномен Фролова е резултат от борбата за живот на руския учен Владимир Фьодорович Фролов.

Подобно на много хора, с напредване на възрастта, Фролов се сдобил с цял куп заболявания: астма, хипертония, язва, бъбречно-каменна болест, артрит. На всичкото отгоре, лекарите открили тумор.

Това накарало учения да се обърне към нетрадиционните методи на лечение.

Спортът, закаляването, лечебното гладуване, използването на методите на натуропатията не му донесли изцеление.

По това време, широко се пропагандирал метода на Бутейко. Заниманията по тази система давали резултат, но изисквали изморителни физически и волеви усилия!

Осмисляйки опита на древните и съвременни дихателни упражнения, Фролов все повече се убеждавал, че дишането – това е ключът към здравето.

Така стига до идеята за създаване на метод за дишане, който е толкова ефикасен, колкото и йога техниките за дишане.

А, за да може тази техника да е стане достъпна за всички, решил да изобрети такъв уред. След много години на тежък труд е създаден тренажора. Естествено, пръв изпитател на уреда станал самия изобретател.

Той се занимавал с тренажора по 25-30 минути на ден. Тогава се случило чудото – болестите отшумявали, а след 2 години не останала и следа от тумора.

Нещо повече, телесната му температура се намалила с 1 градус. Според японски учени, при намаляване на телесната температура на човек с 1 градус се създават предпоставки за допълнителен жизнен ресурс от 50 години.

Цялостното изследване на организма на Фролов, проведено във втори московски медицински институт, хвърлило в шок специалистите и учените.

Когато изобретателят бил на 65 години, биологичната му възраст съответствала на възрастта на 20-годишен спортист!

Но истинското чудо се случило когато, същият резултат един след друг започнали да постигат негови приятели, познати и, в последствие, хиляди последователи на този метод.

Днес е невъзможно да се публикува огромния брой писма до изобретателя, изпратени до списание ЗОЖ (Здоровословен начин на живот) с огромна благодарност за излекуване при най-различни заболявания.

Научно е доказано, че чрез тренировки с тренажора по тази методика от по 25-30 минути на ден може да се прогонят ЗАВИНАГИ повече от 150 от най-тежките заболявания на цивилизацията:

диабет 2, астма, туберкулоза, безплодие, импотентност, алергии, полиартрит, пародонтоза, исхемична болест на сърцето. Отказват се цигарите, климаксът у жените се отдалечава с 20 години, коригира се наднорменото тегло, цялостно подмладяване и мощно прочистване на целия организъм.

Енергетиката се увеличава до 30-40 пъти, а свободните радикали намаляват 4-5- пъти.

На определен етап от дихателните тренировки по метода на ендогенно дишане в организма се създават предпоставки към свръхиздържливост и дълголетие.