Услуги по професионално почистване

В този материал ще Ви представим част от услугите по професионално почистване на фирма „New Clean“.

Машинно почистване на мокети, килими и други меки подови настилки и тапицерии

Услугата се извършва с четкови машини, екстрактор и специални препарати, разтварящи замърсяванията. Следва изсмукване на разтвора с мощни водосмукачки до 95%, като тъканите остават полусухи. Постига се отстраняване на петната и замърсяванията и се възстановява свежестта на цветовете й. Препаратите са ароматизирани.

Машинно почистване на твърди подови настилки – фаянс, теракота, мрамор, мозайка, гранит, гранитогрес и др.

Услугата се извършва като се използват високооборотни машини с абразивни дискове или четки и подходящ за целта препарат (различен за всеки материал). Следва изсмукване на отработената вода с мощна професионална водосмукачка, като повърхността остава суха и чиста. Така почистената настилка е готова за запечатване, кристализация или импрегниране.

Измиване на прозорци (двустранно)

Услугата се извършва с професионални почистващи препарати, които оставят предпазен филм върху стъклото, предпазващ от бързо замърсяване.

Запечатване (полиране) на твърди подови настилки (мрамор, мозайка, гранит, гранитогрес, керамика, циментови подове и др.)

След почистване на настилката се нанася полиращ, полимерен препарат или препарат на восъчна основа, устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилката („RR1″, „Sigil Fix“, „Cotto Milch“, „Manner Milch“, G113, G130 и др.). Препаратът образува филм, който не позволява замърсяванията да проникват в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.

Кристализация на твърди настилки (мрамор или гранит)

Услугата се извършва чрез неколкократно обработване на повърхността със специален препарат – кристализатор (G180, „Vetro Glass, „Crystal Glass“ и др.) и еднодискова полирмашина със стоманен диск. Много е важна комбинацията между тегло на машината, скорост на въртене на диска, така че да се постигне затопляне необходимо за осъществяване на реакция между настилка и препарат.

След като бъде извършено встъкляването на повърхностния слой, настилката придобива огледален гланц, дълготрайна устойчивост срещу износване и се осигурява лесно поддържане без сапун. Технологията е подходяща за предпазване от износване на настилки с голямо движение на хора – магазини, театри, ресторанти, офиси, дискотеки и др.

Импрегнация на твърди подови настилки и облицовки

Услугата се извършва с препарати с водо- и маслоотблъскващ ефект („Кег 13 D“, „Block D-70″, „Rex Cotto“, „Strong 2000″ и др.) върху добре почистена повърхност. Предназначена е за защита на външни настилки и облицовки и при вътрешни настилки, облицовки и плотове, където има опасност от разливане на течности.

Антиплъзгаща запечатка на твърди подови настилки

Използват се миещи и полиращи препарати с антиплъзгащи добавки предназначени за третиране на повърхности от естествен и изкуствен камък (AS-ll,AS-22).

Почистване на бои и графити и нанасяне на защитен „Антиграфити“ препарат

Използва се екологичен, биологичноразграждащ се препарат за лесно отстраняване на графити и бои от всякакъв вид (Wall clean). След което се нанася течен восък за защита на фасади от спрей надписи (Strip Vapor). Технологията е подходяща за защита на естествени камъни и се практикува до 4м. височина.

Диамантено шлайфане и полиране на твърди подови настилки (възстановяване на твърди подови настилки)

Извършва се с полиращи машини с абразивни и диамантени тела, които гарантират отнемане на 1-3 мм от повърхностния слой. Премахват се всички механични наранявания и замърсявания. Постига се заводска полировка на настилката. След което процеса завършва със запечатка или кристализация за предпазване на постигнатия ефект. Технологията е подходяща при силно захабени, наранени, лошо монтирани и стари плочи.

Фирма „New Clean“ извършва и други услуги свързани с хигиената на Вашия дом, офис, сграда или хотел като:

  • почистване на плотове, камини, балюстради;
  • почистване с прахосмукачка – сухо;
  • обща хигиенна работа – почистване на сервизни помещения и др.

За всички посочени услуги договаряне на цена след оглед! За повече информация посетете нашия фирмен сайт за почистване: pochistvane.com

HTML Version:

Text Version:

Услуги по професионално почистване

Article Url: