Хамали Пловдив

Ние сме сериозна фирма, специализирана в хамалските и транспортни услуги. Работим над 10 години и сме натрупали значителен опит. Разполагаме с девет собствени транспортни средства – камиони и бусове, не използваме външен посредник за транспортните услуги. Имаме офиси също в София и Варна. Пренесли сме домашното обзавеждане на значителен брой семейства, при преместването им. Работили сме и работим за банки, за министерства в София и други сериозни институции. Всичко това ни прави Вашият най—добър избор, не се колебайте и двоумете, позвънете ни веднага и поискайте оферта.hamali

Хамали Пловдив има сериозни служители, които сме подбрали в течение на годините. Наши студенти започват на целодневна работна седмица при нас след дипломирането си, защото в наше лице винаги са имали коректен работодател. Хамали Пловдив държи на своя персонал, тъй като той е лицето на фирмата пред клиентите ни. Задържали сме се на пазара толкова години, защото клиентите ни са доволни и ни търсят повторно, а също така ни препоръчват. Препоръката за нашите хамали от клиентите ни винаги е била най-ефективната ни реклама. Доволните ни клиенти винаги са били онова, което ни носи задоволство от факта, че сме били полезни и увереност, че трябва да продължаваме да развиваме услугите, които предлагаме, защото те са обществено полезни.

Хамали Пловдив успя в годините работа и заради ценообразуването ни. Ние винаги сме предпочитали многото работа, която имаме вследствие на добрите и конкурентни цени. Това ни носи печалба. Никога не сме се опитвали да намираме клиенти , които да товарим в цената. Подобна практика може да осигури печалби, но еднократно, тези клиенти няма да се върнат при нас, няма и да ни препоръчат. В крайна сметка подобно неморално ценово образуване ще се отрази отрицателно и фирмата няма да има изгода от това. Това е причината нашите цени да са конкуренти.

Хамали Пловдив се стреми към пълен професионализъм в своята работа. В годините сме усъвършенствали своята работа и предаваме опита си на новите ни служители, така че те бързо стигат нивото на по-старшите си колеги. Добрата организация в работата ни беше едно от най-трудно извоюваните ни постижения. Да работиш с хора, означава да си готов ежедневно за изненади и неочаквани ситуации. Хората са непредвидими, не са като машините. В това отношение колегите, които са отговорници и ръководители на хамалите, са много горди от себе си, защото наистина имат завидни постижения.