Как лесно да пробиваме в бетон, асфалт или зидария

Строително-ремонтните дейности са свързани с постоянна употреба на пробивни машини. Дори и големите фирми не разполагат с пълния набор от такава техника. Тя е скъпоструващо специализирано оборудване, с което може най-лесно да се снабдите от компаниите, отдаващи строителна механизация под наем.

Когато говорим за пробиване на дупки в асфалт, армиран бетон, естествен камък, зидария или друг вид строителни материали ни е необходима машина за боркорони. С боркороната може да дупчим дупки с голям диаметър, когато прекарваме вентилация, климатизация или електрическа инсталация, както и когато поставяме конзоли в стената.

С нея пробивната дейност се осъществява по-лесно и за много по-кратко време. Машина за боркорони под наем работи с боркорони с диаметър от 3 до 350 мм. За да я наемете трябва да оставите депозит в размер на 400 лв и да предплатите дните, в които ще я ползвате. Боркороните към нея са консуматив, които се закупува отделно. В зависимост от Вашите възможности и от работата, която трябва да свършите може да си купите стандартна или професионална боркорона. Стандартната е по-евтина от професионалната, но пък втората е по-издръжлива и с по-голяма производителност. Боркороните са с диамантено покритие, което прави точно и прецизно пробиването на всякакъв вид нарушения и дупки.

Машината за боркорони е електрическа с мощност 2500 W. Теглото и е 20 кг и това я прави много удобна при транспортиране до желаното от Вас място. Наемането й ще улесни пробивния процес до минимум, както и Вашите разходи.

Тя е подходяща за различни приложения както в строителството, така и в домашни условия. Времето, което ще съкратите при работата с машина за боркорони ще Ви спести много нерви и усилия.