BusinessBox е ключова,радикално – иновационна услуга!

В момент на световна икономическа криза,когато големите корпорации доминиращи на световната сцена, фалират или свиват своето развитие и преразпределят ресурси и приоритети, когато конкуренцията на най – големите отстъпва, в този момент започва да се наблюдава едно историческо събитие в което чрез иновационни идеи и решения започват да се образуват новите големи играчи на пазара.

Кой обаче може да бъде този съвременен бизнес инструмент доказал се в бизнеса, който доскоро беше приоритет само на най-големите на деня.

И какъв трябва да бъде този ,,лост”, които да направи малки и средни компании, конкурентни на първите на деня, който може би само ,,боледуват” и съвсем скоро ще извадят скритите дълбоко козове за ,,кризисни моменти”.

Няколко пазарни изследвания показват, че в последните години компаниите инвестират все по – големи средства в стратегически маркетинг анализ, като това им помага да намалят силно провалите и разходите по неуспешни комерсиализации на нови продукти. Решението е комплексен продукт, комбинация от най – новото  и най – доброто в сферата на технологиите и маркетинга, които е специално разработен и интегриран според българските и източно европейски бизнес практики и изцяло да ръководи бизнес процесите в компанията.

Този продукт комбинира в себе си нуждите от:

Оптимизация, автоматизация и контрол на вътрешните бизнес процеси в синхронизация с търговската концепция за налагане и планиране в комбинация с маркетингов анализ микс, допълнен с инструмент за следене на външните процеси, засягащи пазара и конкуренцията. И това съвсем не са всичките му възможности и приложения. Системата е напълно виртуализирана, което създава условия за абсолютна защита на вътрешно фирмената информация от външно и вътрешно посегателство в комбинация с мобилност и лекота на работата.

Следващата стъпка е налагане и продажба в условията не на регионален, а на глобален интернационален пазар, за което се грижи онази част от системата, която най – общо наричаме “електронен маркетинг пакет”, даващ решения за точното планиране и реализиране на проектите, свързани с конкурентни вътрешни и международни пазари, към които се стреми вашата компания.

За целта ние от IDC и DOD създадохме Businessbox като пакет, включващ като допълнение широка гама от прибори и екстри, които дават сигурната подкрепа от наша страна за технологистичното бъдеще на вашата компания в условия на глобалната търговия.