Oбучения и семинари по сваляне на жени

Pick-Up Project е организация, която над пет години предлага курсове, обучения по съблазняване, семинари и консултации на тема свалки, съблазняване, флирт, запознанства и ефективна комуникация с красиви жени в България. Най-популярната част от обученията са под формата на “workshops”, които се провеждат в реални условия – учениците се запознават с реални, красиви жени. Особено сериозно се набляга на изпълнението, което включва – вътрешна игра, енергия, фрейм, поведение, език на тялото, глас, външен вид и всички останали компоненти участващи във флирта и комуникацията.

Учениците се научават как да заговарят красивите жени, как да предизвикат интерес, как да продължат комуникацията, как да ескалират до размяна на контакти, как и какво да говорят по телефон, за да имат успех, как да се държат на срещи, как да ескалират отношението в срещите и да стигнат до секс и много други неща свързани с изкуството на съблазняването.

Семинарите по свалки и флирт с жени, които провежда Pick-Up Project са също изцяло практически насочени и включват много упражнения /част от тях, свързани с комуникация с непознати жени/ за усвояване на ефективно поведение, език на тялото, фрейм, глас, енергия и т.н. Семинарите включват всичко, което включва и workshop-ът, но разликата е, че по-голямата част от семинара е в зала и като съдържание теорията е повече, както и групите обучавани хора са по-големи.

Организацията предлага и консултации – лице в лице или чрез Форума за свалки и флирт на проекта.