Otgovorite.info – Имате въпрос? Питайте!

Otgovorite.info е проект на WordPress, колкото и странно да звучи. Това е сайт за Въпроси и Отговори, създаден за да спомогне обмяната на информация между тези, които търсят отговори и тези, които имат информация и знания по различните теми.

Идеята дойде спонтанно и я осъществихме буквално за няколко дени, като преди 2 седмици сайта претърпя и редизайн, защото беше много семпъл и прост. Сега вече е красив и функционален – е поне според нас icon_smile-1-2 Има разбира се още какво да се желае.

Как привличаме потребители да задават въпроси?

Много просто, като отворят сайта и видят, че почти няма въпрос без отговор, а и като прегледат няколко от вече отговорените, им става ясно, че на почти всякаква тематика могат да получат помощ или идея.

Наричаме ги любопитковци.

Как привличаме специалисти и знаещи да отговарят по различните теми?

Наричаме ги Знайковци.

Ето тук е и гениалната идея, която ни хрумна. На всички, активно отговарящи в сайта даваме реални линкове към техните уеб страници или блогове. Това става с всеки коментар (те са do follow), отделно чрез класацията ни Топ 10, отстрани в сайдбара и допълнително чрез страницата Зала на славата, където са отличени както любопитковците, така и знайковците в сайта.

В сайта се приемат и въпроси, които пораждат дискусия и спорове между потребителите, защото в спора се ражда истината. Добре дошъл е всеки, които иска да научи нещо полезно или да помогне на другите.

Заповядайте.