Вега тест или как да открием най-подходящите за нас храни

Отслабването е труден и продължителен процес, но задържането на свалените килограми е дори по-трудно. Правилното хранене, е ключът към здравословното отслабване. Различни изследвания, са установили, че хората имат различна поносимост към храните. Някои храни се разграждат по-лесно от орагнизма, други не се разграждат и не се усвояват достатъчно, което може да доведе до натрупване на мастни депа. Тази поносимост към храните, може да се определи по безболезнен, безкръвен, безопасен и надежден начин чрез Вега Тест.

Вега тестът е биоелектронен хранителен тест с компютърна диагностика, използващ метода на електропунктурата. Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните хранителни субстанции. Осъществява се като държите метален накрайник с едната си ръка, а върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец. И двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига. Извлеци от храна и напитки се поставят в специална сонда, която е част от веригата. Данните се отчитат от скала, която се намира на самия апарат. Ако вашето тяло е толерантно и добре разгражда дадена храна показанията на скалата са над определена стойност. Ако имате непоносимост към тестваната храна, данните са под тази стойност. По този начин се открива чувствителност към различни вещества и храни.

Предимства на Вега теста:

– резултатите са точни като на доста по-скъпия кръвен тест;

– тестът е безболезнен и безкръвен;

– могат да бъдат тествани деца;

– можете да получите резултатите си веднага.

Вега апаратът тества около 240 хранителни вещества и субстанции. Тестът продължава около час и половина. Вега Тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. След края на теста се изготвят препоръки как да се храните и кои храни да избюгвате, като ако ги спазвате може да свалите между 1 и 3 кг седмично. И това е постижимо без да се подлагате на изтощителни диети, а просто като спазвате Вега теста и по-точно като приемате тези храни, които се усвояват добре от организма ви. Ако нямате нужда от регулиране на теглото, консумирането на храни, към които сте толерантни и разграждате добре ще Ви помогне да сте винаги във форма, да детоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си.

В салона на She Beauty Culture вече и ние можем да ви предложим изготвянето на специален биоенергиен Вега тест за поносимост към храните. С италиански компютърен апарат OTI TESTER изследваме кои храни ви дават 100% енергия, и нито грам тлъстина, и кои разграждате трудно. Може да се свържете с нас за повече въпроси и информация.

She Beauty Culture
www.she.bg