Рецепта за направата на Гювечета

За 4 порции: 300 гр. свинско месо 300 гр. тънка наденица 300 гр. гъби 300 гр. сирене 200 гр.кашкавал 2 гл. лук 4 яйца 4 пиперки 6 средни картофа Доматено пюре Чубрица Олио

1 ч.ч. вино